Sunday, 9 July 2017

SYAWAL 1438H


09082017 bersamaan 16 syawal 1438
dah 2 minggu dah berlalu syawal,, open house bnyk lagi ke uolls
so hari raya tahun ni agak eksaited nak sambut awalnya..
beza sungguh rasa lepas jadi anak perantau ni..
kalau dulu dengaq lagu raya pun, buat lex buat peace ja,,
tapi, lepas duk jauh eksaited nak dengaq lagu raya,,
2 minggu nak raya tiap hari nyanyi lagu raya kat ofis..
baju raya pun cari awal..
tiket balik jangan cakap lah, 2 hari posa terus p cari..
 
actually hari tu dah post satu video compile kan gambaq raya,,
tapi rasa x puas,, nak share lagi,,
so sis buh dalam blog and then share kan link,,
so x lah menyemak lalu kat wall hampa gambaq2 sis,,
and optional lah nk tekan link or not kan..
tiada paksaan,, no hurt feeling,,
come on lahh,,im big girl now..
so jemput lah layan 
*sambil makan serdak biskut raya*
## 1 syawal
with  boyfriend ever,, abu

anak menakan jauh,, kecian mak ayah kena keja raya pertama


yg ni ja yg tinggal..selamat hari raya..
gambaq raya wajib tp x cukup korum

pun posing wajib tiap tahun
tak ingat dah taun2 bila,,
##2 syawal
kita jalan2 ziarah

tumpang kasih tok menakan ja

freestyle,, jgn main2..haippp




baju kapel

adik sofia


## 3 syawal
kita trima kunjungan dari jauh,,
the fauzifizah family
actually family ni kenlan family kami since kecik,,
satu kem,, mmg rapat dulu,, depa still duk kuantan
mmg suprise lahh..  

anak kawan aku,, fasihah vs fasihah







## 4 syawal
kita raya dgn gadis manis dan braya kat ofisss










last but not least 
lepakk jap dulu dgn bff sis ni  

DONEEEE
so raya ni ada yg tegor nampak happy ja,,asyik senyum ja..
tak dak apa2 pun,, im just happy..
sejak single balik hati happy tak pikiaq masalah..
jumpa penganti?? emmm belum lagi lah..
kita chill dlu..
sampai masa ada lah tu okay..
ok done,, bye uolss...

Sunday, 28 May 2017

bismillahirrahmanirahim
salam 2 ramadhan
.
setelah sekian lama tiba2 ada perasaan nk menaip semula,, 
bnyk isi hati yg x terluah nk diluahkan
tapi pada siapa? 
.
terlalu banya perkara berlaku
macam2 jadi
.
i just dont know how to start. 
but 
yeahh,,let start it.  
yeah this is new me 😊

so banyakkkkkkk nak cerita dalam next entry.. 
bubyeeee... 😊😊

Saturday, 29 June 2013

farewell part 1

ewah banyak betul entry ber'part'2 ni...aishh..

alhamdulillah berakhir satu lagi semester sepanjang belajaq kt uni. bagi aku ye berakhir satu lagi semester means aku akan ada lagi semester-semester akan datang (satu semester je lg) bg sesetengah teman perjuangan berakhir semester ni berakhir teruslah episod pengajian di uni. buat mereka episod baru akan muncul, episod yg lebih mencabar i guest.

so atcually sebelum sem ni melabuhkan tirai,dn kita bakal berpisah, we decide nk buat simple makan-makan ala-ala farewell party. mula-mula farewell party konon-konon ni utk kite-kite yg duduk blok E (kolej sime darby) je, tp disebabkan yg nk di'farewell'kan dr blok E cuma 2 org jd kita ajak gak membe2 dr blok sebelah so meriah lah sikit. heee...
aweks blok E DPP sime darby. err yg baju hijau tu cuma ex blok E barangkali.

mereka yg di'farewell'kan, bakal menempuh intern.


i wish all of you good luck and all the best !!
sentiasa kuat menghadapi cabaran dan dugaan,,
jgn cepat putus asa.
dukung ijazah dulu baru dukung anak !
nk dukung dua2 pun boleh :p

last but not least, ai is dedicate this video to uollss 
(maaf ai bukan expert dlm edit2 video..huhu)

video
berakhir pertemuan singkat kita di sini
sahabat sejati jgn ucapkan 'selamat tinggal'
tp ucap lah 'jumpa lagi'
kerana suatu hari kita pasti bertemu lg dengan izin-Nya
lain hari
lain masa
lain tempat
lain suasana
lain persekitaran
dan yg pasti kekal sama
silaturahim yg telah terbina.