Monday, 18 March 2013

HATYAI part 2 - ICEDORM

*ehh icedorm ka icedome?
*tetiba part 2 publish dlu,,heee



weheee..dh sebulan masuk sem baru nk menghapdate belog. bnyk doe bnda nak crta..hikss,,tp akibat kemalasan melampaui batas apa kn daya cek...okeyyyy kita skip skip skip dulu crita yg berlaku wktu cuti sem ari tu dgn bukak sem baru ni, kita p trus dgn crta trip untuk sem ni..ohh btw aku dh msuk sem 6 ye sem ni,,super senior!


weheee sem ni kami p hatyai,,over the border baq ang..nk kata p luaq ngara pun bnyi mcm naek flight p amereka nuu padahal p naek bas ja..hehe,,entry ni nk cita masa kt ice dorm ja,,plus yg tu sbb utma p trip ni.k nk crta skt pasal ice dome ni, bayaran masuk dia 300 bath sma ngn rm30 la duit kita,,suhu kt dalam tu lbh kurang -15'c baq ang,,sejuk dowh,,msa msuk tu dia akan bg kita jaket tebal, glove, mafla,boot bulu2,penutup telinga bulu2 *oh demandnya kau*,,so request kt dia nk jaket kaler pink, nmpk kawai skit..hikss. ruang kt dalam 2 xdak la besaq ngt,,tp besaq gak la..ehh,besaq la.. kat dlm tu dia buat pelbagai binaan berasaakan ais,,kira ukiran ais la..semua buat drpda ais ok. jd tnpa melengahkan masa kita layan gambaq je lah..ecewahh...^__^

sawadikah~~di sini teletak kejadian ice dome tu,,
gmbr oleh duta perlancongan

 ok dah msuk,,kita feeling2 obersi negara 4 musim jap.
 lagi

dn lagiii

 ok ni trnsit la lbh kurang,,nk menyesuaikn suhu dulu,,x la msuk tu bdn tkjut trus.


truskn layan gmbr
harap maklomat,,depan belakang kiri kanan suma 2 adalah ais ye....

 teha-lolipop oh lolipop *nyanyi lgu bigbang*
 feza
 sheeda- oppa gangnam style
 hanan
 aku bawak ank p holiday sbnqnya... -_-''


rombongan bdk skolah



ok,,sekian dulu laporan dari sy yg bersiaran secara tertunda dr arena of ice dome Hatyai, Thailand
kita kembali angkasapuri.

hahaha,,to be continue,, nnt kita story2 laen..hiksss

ok byeee......^^

1 comments:

nur ikaa said...

amboiiiiiii depa p hatyai xajak pn noh....hmmm