Saturday, 29 June 2013

farewell part 1

ewah banyak betul entry ber'part'2 ni...aishh..

alhamdulillah berakhir satu lagi semester sepanjang belajaq kt uni. bagi aku ye berakhir satu lagi semester means aku akan ada lagi semester-semester akan datang (satu semester je lg) bg sesetengah teman perjuangan berakhir semester ni berakhir teruslah episod pengajian di uni. buat mereka episod baru akan muncul, episod yg lebih mencabar i guest.

so atcually sebelum sem ni melabuhkan tirai,dn kita bakal berpisah, we decide nk buat simple makan-makan ala-ala farewell party. mula-mula farewell party konon-konon ni utk kite-kite yg duduk blok E (kolej sime darby) je, tp disebabkan yg nk di'farewell'kan dr blok E cuma 2 org jd kita ajak gak membe2 dr blok sebelah so meriah lah sikit. heee...
aweks blok E DPP sime darby. err yg baju hijau tu cuma ex blok E barangkali.

mereka yg di'farewell'kan, bakal menempuh intern.


i wish all of you good luck and all the best !!
sentiasa kuat menghadapi cabaran dan dugaan,,
jgn cepat putus asa.
dukung ijazah dulu baru dukung anak !
nk dukung dua2 pun boleh :p

last but not least, ai is dedicate this video to uollss 
(maaf ai bukan expert dlm edit2 video..huhu)

video
berakhir pertemuan singkat kita di sini
sahabat sejati jgn ucapkan 'selamat tinggal'
tp ucap lah 'jumpa lagi'
kerana suatu hari kita pasti bertemu lg dengan izin-Nya
lain hari
lain masa
lain tempat
lain suasana
lain persekitaran
dan yg pasti kekal sama
silaturahim yg telah terbina.

1 comments:

RARA AZURA said...

bru tgok that video..nice.
rndu plk rasanye