Wednesday, 14 March 2012

KPO KASIH

ni entry sebelum tido...
#maap entri agak pnjg

oke last thursday aku p kem KPO,, KPO 2 stand for kursus pengugurusan organisasi kot...huhu aku pun x sure sngt,, anjuran dpp ku kebanggaan ku,,ahakzz....

program start khamis petang,,so kls aku habes pkul 3.30,, blik kelas bru nk siap2kn baju suma...mmg agak kalut disitu...then dlm pkul 5 turn ke datrn dan hmpr 6.30 bru bgrk ke tpak kem kt kem plkn. smpai kem siap2kn khemah.


mlm first bermula lah aktiviti sbnr yg mencbar fizzikal dan mental peserta. xtvt mlm 2 geng kelab kenu yg incharge....so lbh kurng pkul 12 tgh mlm bermulalah xtvt night walking km menjelajah ke dalam hutan sintok tengah malam......mengarot....mengarot....~~~hahahaha
perjalanan berjalan kaki mmg agak jaoh dan memenatkn,,then tgh perjalanan km ditmpatkn sorng2...bygkn lah tgh hutn duk sorng2 besertakan pacat2 yg mcm berpesta...tp disbbkn dlm group aku 2 ada sorng yg lmah smgt maka dgn baik hati aku tman kanlah dia,,ddk be2 lah kmi....x dpt lah aku mguji thp keberanian aku,,cewahhh~~~ hehehe.... dlm pkul 3 xtvt abes...dgr kta xtvt pg esknya mencbar gak....



jumaat  9/2/2011

pagi

lps srpn km siap2 utk xtvt ke2 juga bwh incharge kelb kenu...bejalanlah km reramai ke hutn sintok,,abg2 n akak2 kenu ckp nk bwk km p tgk gua sintok...err ok fine~~ smpai tmpt kejadian km kna ttp mta dan berjalan berdasarkn pnduan tali yg diikt kt pokok..mmg perjalanan rasa mcm jaoh,,kna msk dlm air,,rasa nymn ja msk dlm air 2,,sjuk,,almaklum la air bkt~~ tgh bjln mcm org buta 2 kna smbh dgn air,,aiii begurau pulak dia...~~~kehkehkeh,,,last skali smpai gak dan disuruh buka mata... hah amek kaww beselut satu badan rupanaya...trimas sgt kt geng kenu 2..

petang

xtvt bawah sorng senior yg jugak mantan MPP.. msh tegiang2 lagi ayt dia.  " bina satu binaan yg tggi dan kukuh....." kahkahkah,, ayt 2 bnyak kali dia ulang dn km suma 4 group x dpt tngkp mksd dia.......

malam

xtvt mlm ni lbh kpda mencabar kekuatan emosi..mengarot2~~~kahkahkah....
arahan yg di berikan km kena buat mumia yg plng cantk,,bgaya bestyle bebkalkan 2 gulung tisu tndas... lps siap msng 4 kmpln kna wat catwalk dpn juri.....


jeng......jeng.....jeng.......

sekali org yg bg arhn td mrh kt kmi ckp km bkn pemimpin yg baik sbb malukan ank buah sndiri,,,eh3 beguraw pulak dia,,td ckp lain skrg ckp lain.....hehehe.... cubaan menpsiko je ni...mcm2 la tuduhan2,,part ni mmg mncbr emosi la...
'mengarot,,,mengarot'~~hehehe yg 2 mmg trademark dia...


oke xtvt last sekali game burng hantu,,maen dalam pkul 12.30 mlm...ttp mata duduk jaoh2 kot,,sbb mmg x nmpk...msa duk sorang2 2 mcm la bunyi2 dan ganguan2 yg urusetia buat,,sapa yg x thn emosi,,jiwa perasaan 2 mmg bole tegugat,,nsb smgt aku kuat gak...kuikuikui....
game abes pkul 3,,  alhamdulillah semua selamat... nk blk sgt2 waktu gak sbb x sngp tidoq dlm khemah yg basah....



x dpt nk boh gmbr sbb nst urusetia yg baik hati tlg smpnkan,,tkot hilang n rosak katanya....ok..~~~
yg ni ja yg smpt sblm nst kna rmpas....huhuhu....





sekian,,,daa~~~

1 comments:

Feza said...

untungla pegi KPO. ahaks!